“Na moim macierzystym serwie zbieram książki i ładuje do depo. Kiedyś postawię bibliotekę, hehe, może akurat w niej znajdzie się ten wiersz?”
A próbowałeś naszego Librariana? To naprwdę mega przydatne narzędzie do rozwiązywania zagadek lub śledzenia lore. Szybko można coś odnaleźć. Na przykład. Szukasz czegoś o minotaurach to wpisujesz “Minotaur” i klikasz “Search”. Wyniki wyszukiwania wyświetlą wszystkie książki z gry zawierające te słowo.
“3478 67 90871 97664 3466 0 345!.”” – Tak, jest wykrzyknik i jest jeszcze kropka o czym wyżej wspomniałem. Smuci mnie to 3478 na początku (może faktycznie oznacza beholder? ciężko to jakoś połączyć, ilość cyfr nie odpowiada ilością liczb a z sylabami też nie idzie) dodatkowo, smuci wolne 0. Wrinkled Bonelord nerwowo reaguje na tą cyfrę więc dziwne, że pojawiła się ona tutaj sama (nie w środku ani na końcach liczb)”
Słuszne uwagi. Między innymi dlatego język 469 odstawiłem trochę na dalszy plan jeśli chodzi o badanie Tibii. Po prostu można na tym połamać mózg 🙂
“Przepraszam, za nieumiejętność redagowania tu postów (uczę się) i dziękuje za dodatkowe pomysły/informacje/wskazówki”
Nie szkodzi. Nie wszystkie rzeczy jeszcze działają tak jak powinny. Na przykład Blockquote. Zamiast tego używam zmiany koloru fonta i ustawiam na italic. Spróbuję to w przyszłości poprawić.
Wracając do 469 przemyślę sobie jeszcze to co napisałeś. Jeśli wpadnę na jakiś pomysł to napiszę.