Forums

Post has published by Mogh
  • Keymaster

@Ufocore

To nie nasz kolega ale znam tę historię. Ta postać należy do admina TibiaWiki. Wszedł on w posiadanie wiedzy na temat tego achievmentu, a dokładniej na pewno znał jego nazwę i stworzył taką postać. W jaki sposób to zrobił? Zapewne dowiedział się jakoś o tym od Cipsoftu. Nie widziałem aby to gdzieś wytłumaczył.  Nie chcę spekulować. Ogólnie znając go i strony jakie prowadzi podejrzewam, że gdyby pierwszy odkrył jak zdobyć ten achievment to od razu opublikował by o tym artykuł (skoro prowadzi m.in. stronę o achievmentach). Przynajmniej wcześniej zawsze publikował swoje odkrycia. Lub jest tak jak on sam tłumaczy. Że odkrył ale prowadził dalsze badania. W co osobiście nie chce mi się wierzyć. Ale zastrzegam, że to moja subiektywna opinia. Dodam tylko, że kilka godzin po odkryciu tego achievmentu sprawdzałem tę postać i dam sobie rękę uciąć, że profil wyglądał zupełnie inaczej. Nie było achievmentu wyeksponowanego na profilu i komentarz był zupełnie inny – nie zdradzający żadnych szczegółów. Pozatym to nie istotne. Ta historia raczej nie doprowadzi nas do rozwiązania zagadki.

@Moniek

Podoba mi się twoje podejście do tematu. Trzymam kciuki. Wkrótce sam ponownie odwiedzę Beregar i może będe mógł więcej napisać coś w tym temacie.

• This reply was modified 1 year, 1 month ago by Mogh.