To nie nasz kolega ale znam tę historię. Ta postać należy do admina TibiaWiki. Wszedł on w posiadanie wiedzy na temat tego achievmentu, a dokładniej na pewno znał jego nazwę i stworzył taką postać. W jaki sposób to zrobił? Zapewne dowiedział się jakoś o tym od Cipsoftu. Nie widziałem aby to gdzieś wytłumaczył. Nie chcę spekulować. Ogólnie znając go i strony jakie prowadzi podejrzewam, że gdyby pierwszy odkrył jak zdobyć ten achievment to od razu opublikował by o tym artykuł (skoro prowadzi m.in. stronę o achievmentach). Przynajmniej wcześniej zawsze publikował swoje odkrycia. Lub jest tak jak on sam tłumaczy. Że odkrył ale prowadził dalsze badania. W co osobiście nie chce mi się wierzyć. Ale zastrzegam, że to moja subiektywna opinia. Dodam tylko, że kilka godzin po odkryciu tego achievmentu sprawdzałem tę postać i dam sobie rękę uciąć, że profil wyglądał zupełnie inaczej. Nie było achievmentu wyeksponowanego na profilu i komentarz był zupełnie inny – nie zdradzający żadnych szczegółów. Pozatym to nie istotne. Ta historia raczej nie doprowadzi nas do rozwiązania zagadki.
Podoba mi się twoje podejście do tematu. Trzymam kciuki. Wkrótce sam ponownie odwiedzę Beregar i może będe mógł więcej napisać coś w tym temacie.
-
This reply was modified 1 year, 1 month ago by
Mogh.